ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟ ΑΣΘΕΝΩΝ

Αγαπητοί ασθενείς και συνοδοί

Σας καλωσορίζουμε στο ΓΝ-ΚΥ Νάξου.

Αντιλαμβανόμαστε και σεβόμαστε την ανάγκη σας να έχετε κοντά σας ανθρώπους από την οικογένεια και το φιλικό σας περιβάλλον αλλά η παραμονή στο Νοσοκομείο πέραν των ωρών επισκεπτηρίου μειώνει τον χρόνο αναπαύσεως και ηρεμίας για σας τους νοσηλευόμενους, παρεμποδίζει την εργασία του νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού και μπορεί ακόμη να επηρεάσει  την πορεία της νοσηλείας σας.

 

Για να μην υπάρχει συνωστισμός και οχλαγωγία, σε ώρες επισκεπτηρίου, επιτρέπεται η είσοδος σε 2 επισκέπτες ανά ασθενή κάθε φορά, οι οποίοι παρακαλούνται να μην παραμένουν πολλή ώρα εντός του θαλάμου νοσηλείας.

 

Εκτός ωρών επισκεπτηρίου επιτρέπεται η παραμονή ενός μόνο συνοδού και γι΄ αυτό

απαιτείται ειδική άδεια από την Προϊσταμένη Νοσηλεύτρια.

 

Παρακαλούμε λοιπόν οι επισκέπτες να τηρούν το ωράριο επισκεπτηρίου, να είναι μόνο δύο κάθε φορά μαζί σας και να υπακούουν στις εντολές των αρμοδίων προς τούτο, οργάνων (Νοσηλευτικό Προσωπικό, Προσωπικό Ασφαλείας).

 

Προτεραιότητα όλων μας είναι η ταχεία ανάρρωση των ασθενών μας και για το λόγο αυτόν δεν επιτρέπεται να επισκέπτονται νοσηλευόμενους όσοι έχουν συμπτώματα μεταδοτικής νόσου.

Σας ευχαριστούμε που εφαρμόζετε τις πιο πάνω οδηγίες, οι οποίες αποσκοπούν στην ασφάλεια και την ηρεμία των ασθενών μας, καθώς και στην διατήρηση υψηλού επιπέδου συνθηκών νοσηλείας  αλλά και την διευκόλυνση του έργου του προσωπικού του Νοσοκομείου.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Κατά την περίοδο της πανδημίας απαγορεύεται αυστηρώς το επισκεπτήριο στην κλινική. Επιτρέπεται η παραμονή ενός μόνο συνοδού ανά ασθενή ο οποίος θα έχει ειδική άδεια παραμονής στην κλινική υπογεγραμμένη από τη Διεύθυνση Νοσηλευτικής Υπηρεσίας.